Здравейте.
В момента съм в платен отпуск след изтичане не втората ми година майчинство. Докато бях в отпуск, фирмата се преструктурира, намали дейността си и всички колеги са напуснали. Останах само аз. Сега работодателят ми подаде искане за разрешение и аз да бъда освободена по чл. 328, ал. 1. т.2 но Инспекцията по труда им забрани (на основание чл. 333, ал. 1, т. 4 от КТ). Сега реално те не могат да ме освободят, макар че реално фирмата няма работа за мен. В момента там работи само един човек и това е собственичката. Сега ми предлага да сключим допълнително споразумение към трудовия ми договор (инженер проектант съм) на друга позиция (офис асистент), с изпитателен срок, и съответно така да ме освободят. Тъй като искам да се регистрирам в Бюрото по труда и да използвам този период за отглеждане на детето, което не е прието в детска градина, искам да знам при този вариант колко месеца бих мога да съм на борсата и как ще се отрази това на обезщетението, което евентуално Бюрото по труда ще отпусне. Адвокатката на работодателя твърди, че за мен това е същото както ако съм съкратена по чл. 328, но не съм много сигурна.