Нямал съм доброволци и не знам отговора, но ето малко упражнение.
КТ Чл. 157. (1) Работодателят е длъжен да освобождава от работа работника или служителя:
7. за времето на обучение и участие в доброволните формирования за защита при бедствия.
(3) През време на отпуските по ал. 1 на работника или служителя се изплаща възнаграждение, както следва:
1. по т. 1-3 - според предвиденото в колективния трудов договор или по споразумение между работника или служителя и работодателя;
2. по т. 5а и 6 - от работодателя в размера по чл. 177;
3. в останалите случаи - според предвиденото в специалните закони.
Точка 7 е "останалите случаи". За нея има Наредба за реда за създаване и организиране на дейността на доброволните формирования...:
Чл. 14. При включване в доброволно формирование доброволецът има право на:
5. възнаграждение при участие в дейности по предотвратяване или овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации и отстраняване на последиците от тях;
6. възнаграждение при участие в обучения и практически учения;
За тях пък имало Наредба за условията, реда за получаване и размерите на възнагражденията на доброволците за обучение и за изпълнение на задачи за защита при бедствие, според която "Средствата за възнаграждения и осигурителни вноски на доброволците за държавното обществено осигуряване, за допълнителното задължително пенсионно осигуряване и за задължителното здравно осигуряване, изплащани по реда на наредбата, се осигуряват ежегодно от държавния бюджет чрез бюджетите на общините съгласно приетите с решение на Министерския съвет стандарти за делегираните от държавата дейности с натурални и стойностни показатели за съответна година".
Има и чл. 5. Възнаграждението на доброволеца се изплаща от кмета на общината в срок до 30 работни дни от издаване на удостоверението за участие на доброволеца в обучението или изпълнението на задачи за защита при бедствия.
Изглежда отпускът е неплатен (при работодателя), но дали е със зачетен стаж не съм търсил повече.