Нямам представа как 50% от заработката може да е част от основната заплата. Как нещо с променлив характер може да е "основно". 500 Е основна заплата + добавка за заработката - с това мога да се съглася. Стига да мога да си представя какво и колко точно се заработва от медицинска дейност и как се измерва личния принос на всяко отделно лице от колектива. Извинете ме, но съм се занимавала с по-практични неща и съм свикнала заработката на всеки отделен работник да може да се измерва в килограми, квадратни метри, бройки и подобни мерни единици.
Колкото до "ще съм в нарушение, че основната е под миниалната", погледнете какво съм написала в отговор #3 | Днес в 14:18 след "Напомням:"
Фактът, че от ИТ търсят основна заплата равна или над МРЗ, си е тяхно правило. Трябва да сте достатъчно убедителни и да им докажете че при месечно възнаграждение над 2111 Е, месечната работна заплата е над МРЗ
И още нещо не мога да схвана: "Управителя не е склонен да даде основна заплата 620,20 евро плюс 50 % заработка. Така с клас послужено време се вдига с още 200 евро."
Колко е процентът Ви за ТСПО, та при 120 Е по-висока заплата, повишението в "класа" да е 200 Е? 5.5% месечно и 30 години професионален опит???