Здравейте! Моля да ми помогнете. Имам следния случай: лице, работещо на трудов договор от 2008г на 4 - часов работен ден. За последната година (2012) е ползвало целия си платен и неплатен отпуск, зачитащ се за трудов стаж (20+30 раб.дни). През месец август обаче ползва още 6 дни неплатен отпуск, незачетен за стаж (върху който са начислени и внесени здравни осигуровки). През месец септември лицето работи цял месец без последната седмица. За периода 24.09-28.09 представя болничен лист. При подаването на болничния лист в НОИ в Декларация Приложение 15 съм отбелязала, че към деня на настъпване на временната нетрудоспособност лицето е осигурено за съответния риск както и че има 6 месеца осигурителен стаж (защото в чл.40 от КСО не е споменато дали се има предвид предходните 6 месеца или 6 месеца по принцип откакто лицето работи). Сега получавам писмо от НОИ да отстраня следните несъответствия: и са изброени Заверени копия на форма 76, заповеди за отпуск и ведомости.
Моля помагайте! Грешно ли съм подала информацията в НОИ? Осигурено ли е всъщност лицето? След като му се внасят осигурителни вноски и за въпросните 6 дни има ли право на болничен? Не можах да намеря друго в КСО, свързано с това, освен чл. 40, според който аз разбирам, че лицето е осигурено! Можете ли да ме посъветвате какво да правя?