Благодаря за бързия отговор.
В такъв случай, наредбата за необходимите документи, която гледах, е неясна по отношение на медицинското (четейки я, останах с впечатлението, че не е задължителна в моя случай, а то се оказва, че е) или е с изтекла давност (по-скоро второто). Сега се загледах, че е с дата май 1993 г.
Служебната бележка за удържаните данъци, трябва да бъде по чл. 45, ал. 2, т. 1, 2 и 3 от ЗДДФЛ, нали? Натам ме насочи краткото ми проучване, но все пак ще съм много благодарен ако потвърдите.
Относно служебната бележка за доходите, ще я поискам от бившия ми работодател, щом ми я изискват от новото място и сигурно ще ми отговарят същото като вас, но да ми е чиста съвестта, че изпълнявам това, което се иска от мен.
Имам и един допълнителен въпрос относно оформлението на трудовия договор и ще съм ви много благодарен ако изкажете мнение:
При първоначалните разговори с новия ми работодател договорихме 3 месеца изпитателен срок с трудово възнаграждение за изпитателния срок, което да е по-ниско от трудовото ми възнаграждение след изтичането на изпитателния срок и бонуси, зависещи от показаните резултати (прах в очите, но все пак ...). Но в договора нищо не се споменава за повишаване на трудовото ми възнаграждение след изтичане на изпитателния срок, нито се споменава бонуса.
Как е правилно да процедирам в тази ситуация? Да поискам редакция на договора, в която да се отрази трудовото ми възнаграждение и бонуса преди и след изтичане на изпитателния срок или с наближаването на изтичането на изпитателния срок да преговаряме пак и евентуално да направим допълнително споразумение към договора?
Договорът е на основание чл.67,ал.1,т.1 във връзка с чл.70 от КТ (Безсрочен трудов договор със срок за изпитване)
ПП: Благодарности ХХХХХ!
И това ще поискам.
Поздрави,
Юли