Дистрибутор и онлайн магазин - осчетоводяване!

22.08.2018, 15:49 1533 0

22.08.2018, 15:49
Публикации: 1 / 0
Здравейте, дистрибутор съм на фирма - МЛМ маркетинг и предлагам продуктите в онлайн магазин, като част от продуктите са за мое лично ползване. Как се осчетоводяват документите на доставчика - руска фирма за козметика! Какви печалби се начисляват? Дистрибутор съм като физическо лице и мога ли да имам магазин като физ.лице! Предварително благодаря за отговорите Ви!
Последни Теми
Анализ на рентабилността на Алкомет АД от Krisko81
Днес в 09:13 392 4

Становище: Облагане с ДДС на услуга по отдаване под наем на недвижим имот в страната от чуждестранно лице и определяне на мястото на изпълнение от КиК Инфо
Днес в 06:55 8

Становище: Регистриране и отчитане на продажби чрез електронен магазин при плащания с наложен платеж и неприсъствени картови плащания по Наредба № Н-18/2006 г. и ЗДДС от КиК Инфо
Днес в 06:49 7

Становище: Прилагане на нулева ставка по ЗДДС при доставка на стоки от България до трета страна чрез получател от ЕС от КиК Инфо
Днес в 06:47 9

Становище: Вътреобщностно придобиване по чл. 13, ал. 6 от ЗДДС при внос на стоки от трета държава през друга държава членка от КиК Инфо
Днес в 06:42 10

Становище: Данъчно третиране по ЗДДС на доставки на стандартен и нестандартен софтуер към данъчно задължено лице от Швейцария от КиК Инфо
Днес в 06:41 7

Становище: Данъчно и осигурително третиране на доходи от производство и продажба на електроенергия от физическо лице, установено в Германия от КиК Инфо
Днес в 06:39 6

Становище: Право на приспадане на данъчен кредит при внос по чл. 16 от ЗДДС от лице – подизпълнител от КиК Инфо
Днес в 06:38 6

Становище: Данъчно третиране по ЗДДС на вътрешен превоз като част от международен транспорт на стоки от КиК Инфо
Днес в 06:38 6
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група