OfflineКиК Инфо
Публикации: 549 / 224 / 12365
Администратор на сайта
    Представяне:
    КиК Инфо е специализиран счетоводен сайт - информационна платформа в сферата на данъците, счетоводството и осигуряването. През изминалите години сайтът се утвърди, като най-голямата онлайн общност на счетоводителите в България и социална мрежа за споделяне на професионални мнения, опит и препоръки от специалисти.

    Проектът КиК Инфо е създаден и поддържан от Счетоводна Кантора К и К.

    Счетоводна Кантора К и К е лидер в предоставянето на счетоводни и корпоративни услуги, обработка на заплати, данъчно обслужване и доверен партньор на редица български и международни клиенти. Компанията е член на Integra International, международна счетоводна организация с покритие в над 50 държави, с над 170 представителни офиса по света, в които работят над 2900 професионалисти.

    Нашите качествени услуги и продукти са лесни за разбиране и ползване, и винаги съобразени с актуалната нормативна база. Затова към днешна дата КиК Инфо има над 120 000 регистрирани потребители. КиК Инфо е най-големият данъчно-счетоводен портал в България

    Потребителите на КиК Инфо са счетоводители, счетоводни компании, управители на фирми, финансисти, мениджъри от различни нива, ТРЗ и HR специалисти, както и граждани, които лесно и удобно намират решения на своите счетоводни, данъчни и осигурителни въпроси при нас.