ЕЕЕ да кажа и аз, преди да ме забележат НОИ-то, аз сама си забелязах, че едно Д1 ми го няма на едно лице, отхвърлено
Ама кой да погледне на след като дойде потвърждението от НАП за обработката, какво е станало. Та един прекрасен ден реших да проверя с ел. подписа в страницата и да видя какво става с приетите и да си разпечатам протоколите иииииииииииииии.........
..........хахахахах сега ми е смешно но тогава се ококорих.........даваше ми отхвърлен запис на едно Д1, на една новоприета......... Как ви Таня, когато е правила картона на това лице взела че го писала чужденеееееееец и ми пише в отхвърлянето че няма такова ЕГН. Ами сега ...........почнах аз да търся......извиках девойката да ми донесе личната си карта и си думам.........убаво де, ако беше грешно ЕГН-то нямаше да ми приеме уведомлението за назначаване...........хм
х .......и в един прекрасен момент виждам, какво съм сторила
махнах тази отметка и пратих Д1 само на нея и всичко ОК, ма като отворих и другите месеци........ужас .........всичките така.......ай прави на ново Д1 и подавай и се чудих дали ще ми ги приеме програмата на НАП, ама разгеле, прие всичките и получих потвърждения за обработени и приети.
Малко се отпуснах в писането, но това го направих за да кажа, че човешко е да се греши и всичко е поправимо