От ръководител в служител

Днес в 15:47 146 3

Днес в 15:47
Публикации: 16 / 0
Здравейте на всички!
От 30 години работя като завеждащ "Личен състав" (от 2011 като ръководител "Човешки ресурси"). Със средно образование съм. Изискването на работодателя за заемане на длъжността (описано в длъжностната ми характеристика от 2011 г. е за средно образование). Новият директор желае да се преназнача на длъжност "Служител Човешки ресурси". Има ли право? На какво основание? Работя сама в отдела. С уважение към всички вас!
#1 | Днес в 16:21
Публикации: 4944 / 891
Например закриване на отдела, на длъжността "Завеждащ ЛС", ако няма да се назначава друг човек или да няма отдел, или промяна в ДХ с изисквания за висше образование, на които вече няма да отговаряте... Но това са негови стъпки, а не да желае вие да се преназначавате.
#2 | Днес в 17:07
Публикации: 10499 / 1851
След като работите сама в отдела, не виждам смисъл да има и ръководител на отдела. То и "служител ЧР" не ми се връзва при един човек.
Не е ли по-добре "Мениджър човешки ресурси" или "Специалист, управление на човешките ресурси".

ПП нямам представа нито от дейността, която върщите, нито от йерархията и организацията на конкретното предприятие.  Изказвам само лично мнение.
#3 | Днес в 18:30
Публикации: 16 / 0
Благодаря и на двамата за отговорите. Не става дума за закриване на отдела, не става дума и за това, че съм единствена. Нямам висше образование. Иначе работата, отговорността и всичко друго остава.  Знам как да се преназнача. Но някак основанието за това ми убягва.  Не говорим за "почтеност" на работодателя естествено.
Последни Теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група