Здравейте, бих се радвал ако ми съдействате за няколко въпроса.
Имам познат ,който има епилепсия и му се налага да работи в крайно неудобна и вредна за него среда.Той в момента е продължителен болничен,но поради наложения ми психически тормоз от страна на работодателя му предпочита да се трудоустрои,но са му казали че ТЕЛК едва ли ще му дадат повече от 30%-40%.Четох че и ЛКК може да трудоустроява,но при временно трудоустрояване лицето има ли защита по чл.333 ако ТЕЛК решението е за по малко от 50%.При положение че във фирмата ,в която работи е под 50 човека,трябва ли работодателя му да иска разрешение от ИТ,за да може да прекрати трудовия му договор?Искам да се консултирам и със някой,който разбира,защото на лекарите нямам много доверие.Ако има някоя процедура,която можете да ми препоръчате да се запозная с нея,защото не мога да разбера кога и кой може да трудоустроява ,има ли защита трудоустроено лице по чл.333 и какво се случва ако фирмата няма 50 човека и няма места за трудоустрояване,трябва ли да се иска разрешение за прекратяване на трудовия договор от ИТ Предварително Благодаря!