Да, нека лицето да започне на 04.04.2013, а справката да е извадена и дадена за подпис на 05.04.2013 и същата тази справка да попадне в ИТ. Лицето не може да започне работа преди да е разписало справката си или и това си измислям?
И за обезщетението лицето е освободено считано от 01.04.2013 Д1 с дата на прекратяване на осигуряването да е 31.03.2013 и къде ще отиде обезщетението? Отговорила съм съвсем точно и ясно и питащия ме разбра, ако трябва да слагам субтитри? Това, че не съм го написала за начин, разбираем за Вас не го прави такъв за останалите.
И нещо извън темата, не мисля, че коментарите Ви към останалите трябва да бъдат толкова арогантни и да отговаряте на хората, все едно са по-прости от Вас, ще постигнете някакво величие.
Защо разместваш дати не ми е ясно. Написала съм точно и ясно, кое как и кога се подава и започва работа.
Второ- защо намесваш Д1 с обезщетението за отпуска!?!? Какво общо има това, какво ще напишеш в Д1 за отпуската? Писано е точно и ясно, че правото на това обезщетение се придобива към датата на освобождаване и че трябва база да му е м. Март(справка чл.177 от КТ). Като ще го платиш март, коя ще ти е базата.
Къде видяхте арогантност тук? Или просто като не можете да си защитите Вашата теза е по-лесно да пишем, че другият се отнася арогантно!?!?
Вие като отговаряте с по-добър тон, това не означава, че винаги отговорите Ви са верни. Необходимо ли е да копирам тук на ново отговорите Ви?
Колкото за величието си личи, кой се натиска да го постигне!
Приятна и спокойна вечер и умната при отговорите! Не сте виновна Вие, а тези, които мислят, че всички отговори са Ви верни!