Да, dalila, в случая мисля, си права. Бях написала, че според мен не може с допълнително споразумение /така мислех/. След като се разрових и почетох, май стигнах до твоето твърдение. Не знам, ако бях аз в тази ситуация, как бих постъпила!
Скрит текст :
МТСП : Въпроси и отговори
Блага Савова:-Имаме работник назначен по чл.68 ал.1 т.3.Сега замествания служител се завръща,но имаме свободна бройка и искаме да оставим този работник на постоянен договор,но вече на свободното място.Може ли с доп.споразумение да променим договора или трябва да се прекрати стария,поради завръщане на замествания и да се сключи нов трудов договор. Дата на задаване на въпроса:16.9.2010 г. 10:44:46
По реда на чл. 325, т. 5 от Кодекса на труда трудовият договор, сключен на основание чл. 68, ал. 1, т. 3 от Кодекса на труда - за заместване на работник или служител, който отсъства от работа, се прекратява със завръщане на замествания на работа. В случай, че титуляра на длъжността се е завърнал на работа и трудовия договор със заместника е прекратен, с лицето следва да се сключи нов трудов договор. Разпоредбата на чл. 119 от Кодекса на труда изрично предвижда, че изменение на трудовото правоотношение се допуска по писмено съгласие между страните. Това означава, че с допълнително писмено споразумение на основание чл. 119 от КТ, страните могат да изменят всеки от елементите на съдържанието на съществуващ между тях трудов договор (работно време, длъжност, срок, трудово възнаграждение, и др.). С оглед цитираната разпоредба, няма пречка преди завръщане на титуляра с работника да се подпише допълнително споразумение за преминаване на друга длъжност. МВ/[/spoi