За осигурителните вноски каквито и дати да посочите, ще сте в нарушение. Може би донякъде вариант е да изчакате да мине давностния срок и да ги подадете тогава, ако разбира се няма належаща причина да ги подадете незабавно. Електронния регистър вероятно ще ви ги приеме(с уточнението, че според наредбата не можете да подавате извън сроковете без предписание) с каквато и да е дата, въпроса е, че в един хубав момент някой служител от НАП е възможно да забележи тази "фриволност" - иначе доколкото имам представа, няма система от контроли, която специално да следи за това, тъй като регистъра е много обемен и подобни неща се хващат обикновено при проверки или пускане на искане за липса на задължения. Иначе много странни мераци на този собственик, да казва дали ще се подават декларации, ако правилно съм разбрал, че по тази причина не са подавани...
За ДДФЛ - зависи от датата на която сте изплатили трудовите възнаграждения - ако сте ги изплатили на "камара" септември, сега е момента да подадете Д6 за тях. Както обаче много правилно посочи колежката над мен - без Д1 не знам как може да стане практически...