ЗДРАВЕЙТЕ,
КАКЪВ ПРОЦЕНТ НА ДАНЪЧНА АМОРТИЗАЦИЯ БИХТЕ ИЗБРАЛИ ЗА ХЛАДИЛНА ВИТРИНА ЗА ТОРТИ. ГОВОРИМ ЗА ЦЕХ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ТОРТИ. АЗ СМЯТАМ, ЧЕ ТОВА СИ Е ОБОРУДВАНЕ И ПРИЛАГАМ 30 %, НО ИЗПАДНАХ В СПОР С ЕДНА КОЛЕЖКА, КОЯТО Е НА МНЕНИЕ, ЧЕ ТОВА СА ДРУГИ АМОРТИЗИРУЕМИ АКТИВИ И 15 % АМОРТИЗАЦИЯ И ИЗВЕДНЪЖ ЗАПОЧНАХ ДА СЕ КОЛЕБАЯ. МИСЛЯ, ЧЕ СПЕЦИФИКАТА НА ДЕЙНОСТТА ОПРЕДЕЛЯ КАК ЩЕ СЕ КЛАСИФИЦИРА ЕДИН АКТИВ. НАПРИМЕР КАФЕ - МАШИНА В КАФЕ БИХ КЛАСИФИЦИРАЛА КАТО МАШИНИ И ОБОРУДВАЕ, НО В ОФИСА - КАТО ДРУГИ ДЪЛГОТРАЙНИ.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА МНЕНИЯТА.