И все пак да отговорим на фундаменталния въпрос "Какво следва?", понеже все още стои неразгледан. След като варианта да се разберете като хората не се е състоял, както казвате, остава варианта да се оплачете в Инспекция по труда. Уточнявам го, тъй като не е споменат, а другите възможности са изчерпани, с риска работодателят да ви "вдигне мерника", което е естествено в тази ситуация. При положение, че ще ви плащат клас от този момент нататък, явно не сте се споразумели да ви начислят една обща сума за пропуснатите минали периоди.
п.с. Като допълнение към мнението на колегата Бобо - аз не смятам, че е удачно този клас да се начисли под форма на някакво друго плащане или бонус към текущата заплата. Напротив - аз бих казал на отговорния служител да го начисли именно като обща сума клас за минали периоди( за да се спести преправяне на ведомости и преподаване на декларации). Изхождайки именно от това, че човека може да се оплаче в ИТ. Ако го начисля под друга форма не бих могъл да докажа какво точно съм платил - някакъв бонус или друго доплащане, обаче къде е губещия се клас(който всъщност е допълнително възнаграждение за придобит трудов стаж и професионален опит, но ние си му казваме "клас" накратко, вместо ДВПТСПО) - аз бих попитал така, ако бях инспектор. А ако е начислено именно като такова, е видно че преди проверката съм си отстранил слабостта, за работника не са настъпили вредни последици...