Stripe и Информация, подавана от лицата по чл. 3 от Наредба №Н-18/2006 г., извършващи продажба на стоки/услуги чрез елек

06.06.2024, 12:31 1030 2

06.06.2024, 12:31
Публикации: 3 / 0
Здравейте, моля за съвет. Трябва да подам информацията към НАП за регистрацията на онлайн магазин(почти магазин).  Ситуацията е следната.  Дружеството има регистриран сайт където предлага услуги. Клиента прави запитване , изпраща му се оферта и линк от Stripe за да извърши плащането.  Сега идва моят казус.  В раздел 7 - методи на плащане кой ПОС терминал трябва да се регистрира ? Аз нямам данни за ПОС терминалана Stripe.  Ако трямва да попълня 7.2.2  от къде да взема тези данни  на Stripe? помагайте моля, че стана страшно.
#1 | 12.06.2024, 15:13
Публикации: 68 / 9
Stripe Payments Europe, Limited
The One Building
1 Grand Canal Street Lower
Dublin 2
Co. Dublin
Ireland

и си пишете номер на акаунт/банковата ми сметка / в Страйп
#2 | 09.11.2024, 05:10
Публикации: 1 / 0
Здравейте, моля за съвет. Трябва да подам информацията към НАП за регистрацията на онлайн магазин(Incredibox Colorbox Mustard).  Ситуацията е следната.  Дружеството има регистриран сайт където предлага услуги. Клиента прави запитване , изпраща му се оферта и линк от Stripe за да извърши плащането.  Сега идва моят казус.  В раздел 7 - методи на плащане кой ПОС терминал трябва да се регистрира ? Аз нямам данни за ПОС терминалана Stripe.  Ако трямва да попълня 7.2.2  от къде да взема тези данни  на Stripe? помагайте моля, че стана страшно.
За да подадете сигнал за вашия онлайн магазин пред НАП в България, посочете Stripe като ваш доставчик на плащания в Раздел 7, като използвате своя акаунт в Stripe или Merchant ID за информацията на виртуалния ПОС терминал. Можете да намерите тези подробности в таблото за управление на Stripe в настройките на акаунта.
Последни Теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група