Моля за информация,нещо се забърках в тези корекции и незная дали съм постъпила правилно.На 16,02.2012 подадох Д6 с код 2 със всички суми без ДОД за периода 01,2012.На 29.02.2012 след като се изплатиха заплтите реших да подам ДОД ,вече с код 3,но забелязах разлики в сумите,след като прегледах ,установих че съм подала други суми.Изчетох всичко за коригиране наД6 и реших да направя това по интернет.Знам ,че за мин.години не се прави корекция в намаление по интернет ,но за периода в който си в срок няма нищо казано.Звънях на национ.телефон и ми казаха ,че мога да направя корекцията .В първата колона с код корекция написах променените суми в намаление,а другите аставих така ,както са,в колона 2 като редовна пуснах сумата за ЗОВ,която се увеличаваше само разликата.Колежката ми каза ,че това не е правилно и аз се шашнах.Някой имал ли е подобен случай.В нарушение ли съм,като съм коригирала ДОО и ДЗПО с код К в намаление по интернет,като още съм си в месеца за подаване.Реших че ако не е коректна Д6 ще ми я върнат от НАП ,но днес виждам ,
че е приета без проблем.Греша ли и трябва ли да ходя до НАП ,да видя какво става?Благодаря на всички ,които ще отделят време да ми отговорят!