Моля,моля, в специалността счетоводство и контрол се изучават основи на правото,търговско,осигурително и данъчно право.СЪЩО ТАКА НЕ Е НОРМАЛНО АДВОКАТИТЕ И АРХИТЕКТИТЕ ДА СА ПО-УВАЖАВАНИ.
И защо трябва да имам понижено сомочувствие?Магистър съм по счетоводство,била съм ликвидатор на дружество и съм вещо лице по съдебно-счетоводни експертизи.
Кое от всичко изброено Ви навява на мисълта,е трябва да имам понижено самочувствие? Последно,без да съм адвокат оборих едно решение на НОИ във връзка с неправилно отпуснато обезщетение по безработица.Точно юристи на НОИ дадоха грешно тълкуване на ТЗ.
Така,че да си имаме уважението,счетоводителят стои на равно с адвоката,колкото и да не ви харесва това.И това е така по целия цивилизован сят.
Аз искам да попитам нещо,къде в този проектозакон са заложени механизмите ,че вие няма да се поддадете на корупция? Къде са тези антикорупционни механизми?
Моля,включете си член,който до включва ЕЖЕГОДНО ДЕКЛАРИРАНЕ НА ИМУЩЕСТВОТО И ИЗТОЧНИЦИТЕ ЗА ПРИДОБИВАНЕТО МУ.Като искате да сте светая светих ,ще си плащате всички данъци и ще попълвате декларация,че имуществото ви не е придобито незаконно.Аз лично познавам доста адвокати преяли с имоти и пари,които не съответстват на декларираното в ГДД.Тогава за какво уважение става въпрос?