Да, то с нея голям казус стана.
Системата ми беше дала грешка при изравняването, понеже тя е служител от май. При което обаче с грешката заплатата й е с 389 лва в повече в предварителната ведомост и това много я е зарадвало. Да, но аз видях в последствие това и го коригирах. При което тя просто превъртя. Започна да обвинява фирмата че я ощетяваме, че това е психически тормоз, че тези пари й се полагат и просто не мога да ви опиша какви абсурдни несъществуващи цитати на законови разпоредби и срокове ми изтъкваше. Ситуацията беше много тежка.
Аз й казвам да подаде годишна декларация с получената (едва вчера) бележка за доход от предишен работодател, плюс издадена от нас, но тя казва че така я ощетяваме и настоява да преправяме всички ведомости и отново да й преизчислим данъка, а ние се отчитаме и в чужбина и просто е толкова сложно със всяка корекция, че е голяма тегоба. Мисля че при положение, че тя не е представила болежката, а дори не я е и имала просто трябва да си подаде декларация и да си вземе полагащото й се от държавата.