Работодателят няма право да изисква каквито и да било бележки и/или удостоверения. Законът е постановил, че декларация от лицето върши работа. Декларацията е свободен текст и прочетох мнение, че е добре в нея да фигурира и текста, че за невярно съдържание се носи наказателна отговорност. Съжалявам, че не мога да посоча източника, но аз лично бих искала лицето да е наясно преди да се подпише. Ето как ще практикувам аз:
За лица без ТЕЛК, които желаят да ползват облекчение по чл.22в – което лице изяви желание ще трябва да ми представи декларация, че няма подлежащи на принудително изпълнение публични задължения. /Ситуацията е: Има облекчение, има декларация/. Ако има задължения и не може да представи такава, няма да ползва облекчение чрез работодател. /Ситуацията е: Няма облекчение, не се изисква декларация/.
За лица с ТЕЛК – ще поискам от всяко едно лице декларация за липса на задължения. Ако лицето осъзнава, че има задължения и няма как да представи такава, то ще поискам да попълни втория вид декларация, че за данъчната година ще подава ГДД. /Ситуацията е: Има облекчение, има една от двете декларации/.