Спешно мо.я за помощ

21.02.2012, 09:11 6367 6

21.02.2012, 09:11
Публикации: 6 / 0
 :'(   Моля за помощ...Взех под наем малък снек бар.Дотук всичко добре,но
не мога да разбера какво трябва да водя за работата в кухнята ,за работното облекло на персонала,и за закупените стоки..за хладилниците..Моля Ви помогнете..ще има и кухня. :(
#1 | 21.02.2012, 09:33
Публикации: 1204 / 120
http://www.kik-info.com/forum/index.php/topic,1441.msg3991.html#msg3991     Мисля, че тук вече има това, което Ви интересува  :thumbup: /признавам обаче, че не съм теглил и разглеждал точно тези приложени файлове/ :thumbup:
#2 | 21.02.2012, 10:10
МамаБожка
тъй е то, от тази система се започва.. за кухнята -разходна норма за манджата, за персонала- работно облекло и здр. книжки, за хладилниците и паниците, трябва да видиш хеи кви изисквания имат
#3 | 21.02.2012, 10:17
Публикации: 1204 / 120
Честно казано системата НАССР /хасеп/ започна още от изискванията към средата и едва ли не искат да построиш наново кухнята си...ама мислех да не плаша хората... стени без фуги...хром никел и пластмасови дръжки...програми за дезинфекция...пътища на продуктите....контрол на вход ...съхранение и изход - термометри и журнали...един морков да туриш по високо или по ниско от рафтчето на което му е предписано да седи и ..... топла студена вода сапун и дезинфектант пред тоалетната + манта и чехли с които да се влиза там...ей такиви дреболийки...(просто да се надяваш да ти е корумпират инспектора) >:(
#4 | 21.02.2012, 10:21
МамаБожка
в най-добрия случай инспектора ти струва 500 лв... след това нещата се нормализират и вече цената му има, няма 200 кинта... годишно ;D
#5 | 21.02.2012, 10:58
Публикации: 1204 / 120
gogo ..що млъкна... :chef::girl_hospital::suicide:
#6 | 21.02.2012, 21:09
Публикации: 6 / 0
 
   Благодаря на всички за отговорите..Чак се пообърках,но започвам с дневниците за входящ контрол..и т.н.След малко ще посетя и сайта на ХЕЙ или както там се води..Сърдечно благодаря още веднъж на всички..
Последни Теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група