ХХХХХ питането ми беше как он-лайн да си платя оигуровките. И дори и да съм чела, питам за нещо, което не съм правила. А чел и правил е различно от чел и не правил.
Не съм вече ТРЗ и нямам намерение да се занимавам вече с тази професия, точно заради злобните хора като вас, който срещнах там!!!
За 4 години си разбих живота да се занимавам с лоши, коварни, интриганти и злобни колеги.
Здравето ми отиде на кино от нерви. Един куп болести си докарах с тази професия и не заради самата професия, а заради злобните хора практикуващи я!!
И много се радвам че се проявихте за да се види нагледно за какви хора става въпрос в тези среди. Злоба! Злоба! Злоба! Злоба! До безкрай!
И не ми обяснявайте че трябвало да знам, за да не ви обясня на вас следващия път като питате тук във форума, как вие трябва да си знаете, защото сте ТРЗ от еди си колко години.
Дръжте си отровата за вас и вашите близки след като не искате да помогнете!!!!!!!!!!!
п.с. Знам че не всечки на 100% са лоши в тази професия, но аз срещнах само хара като ХХХХХ.
На другите които са опитаха да помогнат БЛАГОДАРЯ!