Допълнителен достъп към абонамент

18.04.2022, 15:07 19985 0

18.04.2022, 15:07
Публикации: 551 / 225
Администратор на сайта
Стандартно един абонамент може да се ползва през различни компютри, но не може да се влиза от няколко места едновременно с един и същи профил. Практически когато един профил се ползва от счетоводна кантора или счетоводен отдел, се налага един колега да излезе от профила, за да влезе друг. И това създава някои неудобства.

Затова чрез опцията за допълнителен достъп към абонамент, даваме възможност през един профил да работят повече хора едновременно. Цената за един допълнителен достъп е с 30% отстъпка от цената на избрания абонаментен план. Посочената отстъпка важи само при заявяване на допълнителен достъп към профил с абонамент. Посочената отстъпка не се прилага при заявки за абонамент през различни профили, като в тези случаи за всеки абонамент за пълен достъп се прилага единичната цена на абонамента в зависимост от избрания план.

Когато допълнителен достъп се заявява след датата на активиране на абонамента, то цената на допълнителния достъп се изчислява пропорционално на броя на дните от оставащия период на абонамента. Имате възможност сами да определяте броя на допълнителните достъпи.

За избор на абонамент натиснете тук.
Пълен достъп в КиК Инфо
за 13.75 лв. без ДДС на месец при год. абонамент
По-бързо
По-удобно
По-сигурно*
Абонамент
Последни теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група