Не знам как да коментирам даже това. Какво общо има колона 3 с дохода в колона 5 ? Нищо. В колона 5 посочваме " Облагаем доход от дейност като самоосигуряващо се лице " като сумите вземаме от съответните Приложения, както е и посочено в Указанията. Ограничаването на дохода вече във връзка с дължимите осигуровки за довнасяне става в колони 6 и 7. По логиката, която поддържате излиза, че ако едно лице е осигурено на максимален осигурителен доход по трудов договор всеки месец, но има и други доходи то изобщо няма да ги посочи в колона 5, което е в пълно несъответствие с идеята на Т1.
Наистина се изненадвам от тези "съвети", които давате още повече и в светлината на постоянните Ви порицания по отношения знанията на всеки пишещ. И това какво казали данъчните по думи на "една жена каза" също ми се струва съшито с бели конци. Те наистина често са в някаква друга реалност, но това вменяване на техни "съвети" по показания отстрани стана малко като "фолклор".
Надявам се да не го приемете лично.
Сериозно ли смятате, че колона 5, няма нищо общо с колона 3. Добре, че съм седнал.
Не сте чували за максимален осигурителен доход? Не сте чували, че има едно нещо, начерено КСО? Не сте чували, че в него има един чл.6, в който е определена поредност на ОСИГУРИТЕЛНИТЕ ДОХОДИ? Смятате, че човек, който има трудов договор на 3000 и - от 01 до 03 и на 3400 от 04 до 13, може да има суми в колона 4 и в колона 5? Интересно как си представяте, че ще му се изчислят осигурителните плащания на такъв човек - и по краткосрочното и по дългосрочното осигуряване. Какво да говорим.