Два трудови договора в месеца на максимален осиг.доход

Вчера в 16:29 123 4

Вчера в 16:29
Публикации: 4 / 0
Здравейте,
лице има отработени 10 дни в октомври, за които е осигурено на 3239,16лв. Напуска и е назначено в друга фирма като за 13 р.дни дохода отново е над максимума. В старата фирма са изчислени и внесени осиг. на 3239,16, аз трябва да доначисля до 3750, или на 510,84лв.
Всичко добре, но не мога да генерирам обр.1 качествено, как да го направя за да мине, пише ми грешен осиг.доход. Какво ли не променях, не и не. Моля за помощ. 
#1 | Вчера в 16:36
Публикации: 174 / 28
Не знам на какъв софтуер работите, въведете осигурителен доход при друг работодател 3239,16 лв. и програмата би трябвало автоматично да ви изчисли осигурителния доход при вас.
#2 | Вчера в 16:37
Публикации: 4 / 0
Не го приема, защото е основен трудов договор, а не втори.
#3 | Вчера в 17:13
Публикации: 174 / 28
Не го приема, защото е основен трудов договор, а не втори.
Трябва да има някаква променлива в картона, с която да въведете, че в същия месец вече е осигурен върху някаква сума. Говорете с консултантите на софтуера, с който работите.
#4 | Вчера в 17:35
Публикации: 9702 / 1660
Опитайте да посочите част от дните в т.16.4

Правя аналогия със забележката към т. 16А от указанието за попълване на Д1 в Наредбата: Когато лицето е осигурено на друго основание или с друг код за вид осигурено лице върху максималния размер на осигурителния доход, дните във временна неработоспособност с възнаграждение от работодателя се попълват в т. 16.4.
Последни Теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група