Новата услуга на НАП

Днес в 09:06 492 7

Днес в 09:06
Публикации: 42 / 11
Колеги, някой възползвал ли се е от новите услуги - справките по ДДС?!
Не ми стана ясно как става заявяването на услугата - отново ли заявление с приложено нот заверено пълномощно, при положение , че има пълен достъп?
#1 | Днес в 11:19
Публикации: 3169 / 429
Упълномощаване на място в НАП (за всички ползвани услуги, включително и новата) или ако собственикът има електронен подпис, през портала на НАП.
#2 | Днес в 11:42
Публикации: 134 / 21
Очаквах повече от тази услуга. Реално ми дава къде съм ползвал ДДС със стотинка-две повече.
Аз исках да ми засича покупни фактури, издадени към мен, които не са ми дадени.
#3 | Днес в 12:20
Публикации: 3169 / 429
Очаквах повече от тази услуга. Реално ми дава къде съм ползвал ДДС със стотинка-две повече.
Аз исках да ми засича покупни фактури, издадени към мен, които не са ми дадени.
Няма ли го това? Аз още не съм я разглеждала. Много безсмислено е, ако няма списък на издадените фактури.
#4 | Днес в 15:42
Публикации: 134 / 21
Има издадените към теб, но засечката с тези, които си осчетоводил ти е твоя работа. Е, има и някои софтуери, които правят тази засечка ако им "налееш" файла от НАП , но АжурЛ, с който работя, не е от тях. :(

Затова се надявах новата услуга да ми покаже документи, издадени към мен, но невключени в моите дневници за покупки.
#5 | Днес в 15:57
Публикации: 91 / 10
Здравейте! Имам питане към вече подалите ново заявление. Трябва да маркираме само и единствено услугата в поле "Справки", "Предоставяне на информация за несъответствия в дневниците за покупките и дневниците за продажбите по ЗДДС" без никоя друга, нали?
#6 | Днес в 16:09
Публикации: 251 / 13
Здравейте, от нап ми отговориха , че трябва да се отбележат всички услуги , които сте ползвали до сега и тази, без тези за регистрация по ддс, тъй като искали допълнително пълномощно.
Относно справката от нап аз си ги сравнявам с формула с тези, които са осчетоводени в дневника за покупките и веднага става ясно кои ни липсват.
#7 | Днес в 16:25
Публикации: 9 / 0
Упълномощаване на място в НАП (за всички ползвани услуги, включително и новата) или ако собственикът има електронен подпис, през портала на НАП.
Как точно става с ел.подпис на собственика? Влизам и нещо не мога да се ориентирам  :hmmm:
Последни Теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група