Болнични

Днес в 13:45 78 2

Днес в 13:45
Публикации: 5 / 0
Здравейте! Бременна съм в 3 месец и съм взела болничен от 28.02 до 7.03 петък включително от Лл по друга диагноза. Аг предлага да ми издаде от 10.03 понеделник за 14 дни с диагноза бременност и след това да мина на комисия. Четох обаче информация че трябва да се върна за 1 ден на работа между болничните а не мога, на преглед съм в друг град. Може ли аг което не ме води на Женска консултация да ме прати направо на Лкк комисия след изтичане на болничния от личен лекар? Или трябва да съм записана? Също така дали ако трябва да има прекъсване, може ли това да стане с 1 ден неплатен отпуск?
#1 | Днес в 13:55
Здравейте! Бременна съм в 3 месец и съм взела болничен от 28.02 до 7.03 петък включително от Лл по друга диагноза. Аг предлага да ми издаде от 10.03 понеделник за 14 дни с диагноза бременност и след това да мина на комисия. Четох обаче информация че трябва да се върна за 1 ден на работа между болничните а не мога, на преглед съм в друг град. Може ли аг което не ме води на Женска консултация да ме прати направо на Лкк комисия след изтичане на болничния от личен лекар? Или трябва да съм записана? Също така дали ако трябва да има прекъсване, може ли това да стане с 1 ден неплатен отпуск (майка съм на дете на 2)Също така искам да вметна че от януари съм ползвала 9 работни дни болничен за отглеждане на дете.
#2 | Днес в 14:03
И другия ми въпрос - всъщност дали трябва и може да ми се издаде болничен започващ от неработен ден (събота) тоест аг да ми пусне от 8.03 ?
Последни Теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група