Софтуер за пътни листа

Вчера в 11:18 383 5

Вчера в 11:18
Публикации: 158 / 3
Здравейте, имам фирми, които по ред причини не си правят сами пътните листа, а аз. Може ли да ми препоръчате софтуер, на който да ги изготвям, така че да си има история, справки и т.н? За сега ги правя в приложението на кик, но там история имам само в pdf
#1 | Вчера в 11:36
Публикации: 188 / 33
След като се заемете да пишете пътни листи, кое е следващото нещо, което може да поемете като счетоводител? Може би да обслужвате и автомобилите?
#2 | Днес в 09:12
Въпрос на договорки. Реших да питам, ако някой е използвал или използва такъв софтуер.
#3 | Днес в 10:23
Публикации: 2 / 0
Бях попаднала на подобен вариант в ексел.
Доста улеснява попълването, може да има и други бланки в интернет.
#4 | Днес в 10:27
Публикации: 2 / 0
Въпрос на договорки. Реших да питам, ако някой е използвал или използва такъв софтуер.

В КиК ако сте с абонамент има приложение за издаване на пътни листа, много е удобно. Прилагам ви две екранни снимки да видите горе-долу за какво става въпрос.
#5 | Днес в 10:32
В КиК ако сте с абонамент има приложение за издаване на пътни листа, много е удобно. Прилагам ви две екранни снимки да видите горе-долу за какво става въпрос.
Благодаря! Това приложение ползвам, но при него не мога да си правя архив на пътните листа и справки, освен в pdf.В краен случай ще остане този вариант
Последни Теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група