Здравейте!
Имам нужда от спешно мнение и съвет от хора с опит, които са били в такава ситуация.
Започнах нова работа в края на април, но много неща не са както трябва и искам да напусна. Също така проверявам всеки ден с ПИК код на НАП и нямам внесени осигуровки за тези дни от края на април. Неколкократно се свързвах с НАП по телефона и ми казват, че щом не виждам нищо, значи не са подадени декларации 1 и 6.
Управителката ми казва, че няма такова нещо и всичко е платено...
По трудов договор имам 60 календарни дни предизвестие. В момента съм в болничен поради здравословен проблем. Искам да пусна предизвестието още от сега, за да тече.
Управителят и собственикът ми казват, че предизвестието ми „нямало да почне да тече, докато не се върна физически на работа“
Консултирах се с адвокат, който ми каза, че не е проблем да си пусна предизвестието докато съм в болничен, за да тече.
В чл.326 от КТ никъде не е описано, че не мога да подам предизвестие, докато съм в болничен.
Имал ли е някой сходен случай и реално тече ли си предизвестието, когато е подадено от работника по време на болничен?
Тъй като работодателят отказва съдействие и ме манипулира, искам да изпратя предизвестието по официален път. Няколко нотариуса ми отказаха с мотив, че не връчват предизвестия за напускане. Някой връчвал ли е предизвестие за напускане чрез нотариус или ЧСИ в и би ли ми препоръчал конкретен нотариус или ЧСИ, за гр.София, което би ми съдействало?
Благодаря предварително на всички!