При нас на 1-вата стр. на Дневника започват номерата (поредни) на издадените от нас нови ТК. На тази, която е продължение също й слагам номер от тази поредност, като на книжката(и в дневника!) пиша "продължение".
От 7 стр. нататък заварих написано отгоре на страницата "Съгл. чл6,ал.2 от НТКТС" - и там записваме представените за вписване на промяна ТК - назначение, актуализация на заплата, длъжност, прекратяване.
Иначе, ок. 7-8 души искат ТК да им се съхранява при нас - те са им в досиетата, заедно с декларация-съгласие за съхранението при работодателя.
Последно този дневник го снимах за адвоката ни, защото уволнен служител твърдеше, че не сме му върнали ТК при прекратяването.
А той изобщо не си я беше дал да му впиша прекратяването, защото твърдеше, че си я загубил. Издадох му УП3. Иди доказвай, че си му я искал, а не ти я е дал.... той твърди, че я е дал, а не сме му я върнали.....
Ако някой ми каже как да докажа, че съм искала ТК да впиша прекратяване, а не ми е дадена, би било добра застраховка за бъдещи подобни случки ....
Не за мен само, а по принцип.