Здравейте!
Първо искам да поясня, че не съм икономист.
Със съпруга ми искаме за отворим малък магазин в който ще работим само ние двамата. Тъй като не знаем дали търговията ще провърви сме решили само единият да напусне работа (и двамата работим по трудови договори с друг предмет на дейност). Въпросите ми са следните:
1. Кое е по-удачно, да се регистрира ООД или ЕООД от следната гледна точка:
а) единият е съдружник без ръководни функции, само фигурира като такъв и на по-късен етап започне работа във фирмата.
б) единият е собственик, а другият се присъедини по-късно и от ЕООД стане ООД.
2. Като собственик полагащ личен труд трябва да се осигурявам на 420лв. Внася ли осигуровки другият съсобственик, който е без ръководни функции и не полага труд?
3. На края на годината се прави баланс и при необходимост се довнасят осигуровки върху печалбата. В този случай печалбата се дели на две и върху половината сума ли се внасят осигуровки или.... ?
Дано да ме разберете какво искам да питам.
1.
а) след като Вие ще въдете вписан като управител на фирмата ,а съпругата Ви ще е просто съдръжник ,който няма да извършва трудова дейност в ООД-то - то ще се осигурявате само Вие , или като СОЛ на 420 лева или по ДУК / ако Ви бъде определено възнаграждение за това , че ще управлявате фирмата/.
б) ако направите ЕООД , то Вие като собственик и управител ще се осигурявате пак или като СОЛ или по ДУК , а може и на двете основание ако имате възнаграждение като управител по ДУК и същевременни работите и по икономическата дейностт на фирмата.
Ако изберете да се осигурявате като СОЛ , дали ще е ООД или ЕООД няма разлика от гледна точна на осигуряването - минимум на 420лв. Може би ако направите ООД ще се спести таксата за преобразуване впоследствие на ЕООД към ООД.
2. Не след като другият съдружник няма управленскии функции и не полага труд във фирмата няма и задължение да се осигурява.
3. Осигуровки се довнасят не на база печалбата на фирмата , а на база доходите , който Вие в качестово Ви на физическо лице сте реализирали - примерно ако полагате личен труд с възнаграждение 600 лева , а се осигурявате на 420 лева , то ще се направи изравняване за разликата между 420 лева и 600 лева . Не се разделя на две , за всяко физическо лице е индивидуално.