Здравейте,
искам имам следният казус ,моля за съдействие :
За периода от 2010 - до август 2012 съм била майчинство ,
а след това от септември 2012-март 2013 съм била неплатена отпуска тук в Б-рия.
За периода на неплатената си отпуска съм била в чужбина(страна от ЕС) и съм работи на трудов договор със осигуровки.Сега отново съм бременна и  живот и здраве октомври  месец излизам отново майчинство и бих искала тези 6 месца работени в чужбина да ми се признаят като допълнителен доход за майчинството.За този допълнителен доход имам извадени документи от съответното министерство,че съм работила и имам внесени осигуровки.Тези 6 месеца в /-рия имам внесени само здравни осигуровки(дефакто  са ми нулеви месеци).
Въпросът ми е , възможно ли е да  ми се признае този доход като допълнителен трудов договор тук в Б-рия при изчисляването на майчинстовото?
При посещението ми в НОИ ми казаха,че непризнават доходи от чужбина,независимо ,че иам доказващи документи за това и ,че станата , в която съм работи е страна членка на ЕС.
А ДАЛИ Е НАИСТИНА ТАКА...........?Странно ми е,понеже в Б-рия можеш да работиш на повече от един трудов договор и ти се признава дохода,каква е разликата,че имам допълнителен доход от чужбина,след като имам внесени необходимите осигуровки.