Само за протокола - аз също имам семейство с деца и живея в същата реалност като Вас.
с риск да досадя ще ви отговоря - чудесно за вас!
Но за мен това е съществена причина - да съвместявам детегледачка и учителка едновременно и считам, че е причина да спра да работя като счетоводител през това време... отговорно е към децата ми, и към клиентите също...да не говорим, че нали и аз съм човек и имам лимит.

Адмирации към всички хора и професионалисти на първа линия срещу болестта... другите от нас, които не им помагаме - по-добре да не пречим.
 Може да не ходим, но работим. Няма причина да спираме и да чакаме.

Нямате причина вие, но повечето хора имат - аз имам семейство с деца, някои мои служителки също имат деца.  Как си мислите вие, че тези деца се гледат сами, учат и седят по цял ден като мишки кротко, докато аз си цъкам статистиката на компютъра в хола - на всичките ми трийсетина фирми, докато моите служителки са в отпуск,  а папки и документация кротко хващат прах в офиса?!

Или да очаквам клиент, който още преди месеци е  заявил, че ще ми заверява гдд и год през март, сега не може да дойде , аз какво да му пращам нещата по вайбър и той да ми разписва с "ок" на съобщението във вайбъра ли?

За съжаление още не е обявено това отлагане и днес - в НАП на информационния телефон за данъци ми обявиха да не се тревожа в такъв момент за това, щели да го обявят ...