Да споделя някои мои мисли, породени от прочетените по-горе постове в темата .
До момента ползвахме сайта и възможностите, които ни предлагаше безплатно и го имахме като даденост. Едва ли някой се е замислял колко труд стои зад всичко това , а да не говорим да си е задавал въпроса в името на какво се прави. Дали една цел формулирана като " да правим добро на другите , каквото и да ни струва това " е достатъчно смислена и мотивираща ? Не следва ли всеки да получава някаква отплата за труда си ? Не е ли това едно напълно нормално развитие на нещата ? Аз лично го приемам така.
Всеки, сигурна съм, като е видял съобщението за платения абонамент първосигнално се е замислил за други алтернативни варианти или дори да си прави на ръка всичко, което е ползвал до момента . И в това няма нищо лошо, то също е една напълно нормална реакция.
Аз специално не ползвам нон стоп калкулаторите или другите модули, които са сега с абонамент. Обаче този абонамент ще ми даде възможността да съм спокойна, че когато нещо ми трябва го получавам и то с необходимото
качество. Точно така - не ми се тръгва сега тепърва да пробвам други безплатни екстри из нета, които отново трябва да тествам откъм правилност и качество. Не ми се губи излишно време за това. Предпочитам да знам, че мога да свърша нещо бързо и то да бъде вярно.
И понеже доста неприятно впечатление ми направи това, че по - горе в изказано мнение се направи извода, че Пъпешче има това мнение, защото е наградена ще кажа само едно . Сега има наградени, да, но тази награда е за година, а работата ни е за цял живот.
На всички пожелавам трезва мисъл и по-малко негативни емоции и да продължаваме да си помагаме за обща полза в този сайт.