Здравейте, по принцип знам, че към ГДД се прилагат Служебни бележки по чл. 45, ал. 4 от ЗДДФЛ, но искам да попитам нещо. Понеже лицето през 2016 е било като футболен съдия( какъв съдия, не знам, може и да е страничен) и има доста издадени служебни бележки по чл.45 ал. 4 от ЗДДФЛ. Но въпросът ми е следният. Понеже за някои доходи, има издадени само сметки за изплатени суми( не знам, защо не са издавали още тогава и служебна бележка, само за конкретния доход) и понеже реално лицето, няма как да обходи половин България за да събере Служебни бележки от различните футболни клубове/сдружения/лиги и прочие. И по принцип в този случай, може ли към приложените документи към ГДД да се приложи само сметка за изплатени суми. То даже не знам, гледат ли ги документите, които се прилагат към ГДД от служителите на НАП. Не знам как да процедираме, защото мисия невъзможна да се събрат примерно 10-15 служебни бележки от цяла България, то само разходите които ще се дадат ще са доста, спрямо дохода което лицето е получило. Даже се чудя, защо не са издавали на момента и служебни бележки ,че сега само ядосват хората.