Не, нещо не ми харесва. Седя и се чудя, дали може в ТД да е едно, а в Д1 да се подава с друго. Имаш ли в ТД кода на длъжността?
Току що погледнах на мой служител какво излиза в тази справка.Независимо, че пише "Осиг.доход" това е нетното възнаграждение /засекох го с ведомостта/, след приспадане на осигуровки и данък.Но мен ме изненада друго:м.08.2009 и от м.12.2009 до м.06.2010 вкл. е осигуряван на 4 часам. 03.2010 е непълен и от м.04.2010 до м.08.2011 е подавана Д1 за пълен месец, но с нулеви стойности
Ти ако не си виждала неплатен цяла година и половина със стаж, на ДТМ ТРЗ-то е виждала Тъй че не се учудвай на това И за това нещо пак ще си платят за гаволъка. Майни тези периоди за 4ч, това с неплатеният е по-важното
Ха, даже не бях чувала ))
А бе, вие що не гледате темата, а ме оглеждате, да не ме купувате. Засрамихте ме
Извинявай, но мисля, че Далила ти отговори, какво пишат в тази справка, не осиг.доход, а нетния и седя, и се чудя защо е така.Преди малко Info71 беше на линия, но сега не го виждам, та дано влезне пак и ако може и той да обясни защо е така.
офффффффффффф, абе мама ти Божка първо не е главно счети, а е клето счети днес направих една беля в един отчет на статистиката и сега не знам кво да правя : .. освен да си пусна тема да питам
Ето, тук е далаверата и спекулация!Кодът е 28, защото въпросното предприятие е производител на оборудване за химическата, нефтопреработвателната промишлености.Т.е НАП е манипулиран от това предприятие!
ох, от кога си мечтая и аз да манипулирам НАП особено в частта с данъците ... я проучи въпроса с манипулацията и дай сводка
Питаш за точките 12.1 и 12.2 в Д1- 12.1 е поредната група на квалификационната група професии на осигуреният, в твоят случай би трябвало да е 2. В т.12.2 е кода на икономическата дейност на предприятието