Здравейте Евгения,
Някой по трасето ви послъгва... От написаното от Вас оставам с впечатление, че е възможно да събирате 12 месеца осигурителен стаж. Дори и да е под 12 месеца, започвайки работа сега по ТД и получаване на първия болничен лист докато сте в дадената фирма, в един момент ще ги достигнете и ще започнете да получавате плащания от НОИ като всяка една майка с 10 години стаж. Има си ред при продаване на болничен лист за лице, което няма необходимия осигурителен стаж. Това с трите месеца в последните 24 звучи като изказване на лаик / не вие
/ или глупав отказ да Ви се помогне, защото това не кореспондира с проблема Ви. Просто не им се занимава, а може да имат и други основания, които няма как да знам
Но твърдо Ви казвам, че предложеното по-горе в поредния ми пост е изпълнимо и е свързано с 5 минути напън от счетоводителя или ТРЗ-то.
Дано да успеете да намерите къде да започнете, но определено трябва да е при близък човек, защото разбирам и опасенията на случаен работодател-бил съм и от тази страна, където няма ненаказано добро
Колегите тук ще разберат какво имам предвид.
Желая Ви успех още веднъж и дано Ви се подредят нещата