може
Чл. 164. (1) (Изм. - ДВ, бр. 54 от 2015 г., в сила от 17.07.2015 г.) След използване на отпуска поради бременност, раждане или осиновяване, ако детето не е настанено в детско заведение, работничката или служителката има право на допълнителен отпуск за отглеждане на дете до навършване на 2-годишната му възраст.
Разгледайте Приложение 11 - то е само за СОЛ. II. Удостоверявам следните промени в обстоятелствата:15. Дал/а съм съгласие отпускът за бременност и раждане да се ползва от някое от лицата по чл. 163, ал. 10 или ал. 12 от КТ (баща, баба или дядо или съпруг на лице, при което е настанено детето по реда на чл. 26 от ЗЗД) - отнася се за обезщетенията по чл. 50, ал. 1, ал. 5 и чл. 50а от КСО .Питам се тази т.15 как се "отнася" към невъзможността / евентуална / СОЛ да прехвърля отпуск за бременност и раждане ?
А аз се питам какво общо има настаненото от съда дете с нашия случай ? т.15 от Приложение 11 не се ли попълва, когато има разпореждане на съда за настаняване на детето ?
"баща, баба или дядо или съпруг на лице, при което е настанено детето по реда на чл. 26 от ЗЗД"Разбирам го като изреждане - баща, баба или дядо или ... - може и да съм в грешка, затова и питам. Един вид не го разбрах, че всички тези лица се отнасят само за настаненото дете.Нямала съм случай да имам СОЛ и да иска да прехвърля отпуск в този интервал от време, но се питам кое лишава СОЛ-а от това право ? Ще се поразровя за някаква практика.
Вижте и т.15 и 16 в приложение 11 за СОЛ и също ще стане ясно, че може да прехвърля