Нещо не ме четете внимателно. Не давам никакви квалификации на никого. Аз самият съм работил и в ТРЗ, и в ЧР, както ви казах, Мислите ли, че не знам, че промени в ТД се правят на базата на чл.119?
Просто попитах нещо като специфичен казус, защото не съм го срещал. И двама души не отговарят по същество, а дават някъв абсолютно безмислен отговор. Все едно някой да попита нещо специфично във форум за автомобили и двама да му отговорят: автомобила има 4 гуми. Горе-долу сходно е.
Ето, Вие поне дават отговор по същество. И аз съм на мнение, че няма как срокът да започне наново. Не ми звучи логично. Логичното е точно това - срокът на изпитване да си бъде в рамките на оригиналните 6 месеца от датата на подписването на ТД, просто ползвателите стават двете страни, а не само едната.
Сега ако и някой, който го е срещал или е правил в практиката си отговори, вече ще съм съвсем благодарен. Аз си мисля, че не би трябвало да бъде проблем да бъде направено с допълнително споразумение, но просто не съм сигурен, защото нещо което не съм го срещал в практиката си, а и не намерих нищо по темата в нета, няма как да знам със сигурност- та затова попитах тук.