Над 30 000 пяха с любимите си изпълнители срещу хазартната и наркотичната зависимост

Повече от 30 000 жители и гости на Несебър пяха на 16 август (петък) заедно с любимите си изпълнители Дара, Б.Т.Р.,  100 кила, Иван Тишев, Торино и Пашата срещу наркотичната и хазартната зависимост. Грандиозният концерт край крепостните стени, организиран с подкрепата на Община Несебър, сложи началото на обединената кампания на НАП и Агенция „Митници“ - „Не сте сами“. Целта на двете приходни агенции е с инициативата посланието им „не на хазартната и наркотичната зависимост“ да достигне до по-широк кръг от подрастващите. 
Водещи на събитието бяха Гергана Стоянова и Филип Буков, които призоваха младите хора да изберат бъдеще без зависимости, като се стремят да сбъдват мечтите си, да спортуват и водят здравословен живот. В края на концерта хиляди запяха „Спасение“ с рок титаните от Б.Т.Р. В края на събитието крепостната стена „оживя“ в светлинен спектакъл, а небето се озари от красива заря. 
По-рано през деня ученици от Несебър присъстваха на презентации на тема наркотична и хазартна зависимост, изнесени от началника на отдел „Борба с наркотрафика“ в Агенция „Митници“ Стефан Бакалов и експертът по връзки с обществеността от НАП – Христо Узунов. Петъкът продължи с демонстрация с кучета, обучени в откриването на дрога, както и със „залавянето“ на наркотрафиканти. 

Информация за кампанията може да следите в профилите на „Не сте сами“ в Tik-Tok и Instagram, каналите на двете приходни агенции в YouTube и Twitter (Х), в Rakuten Viber, както и в страниците на НАП във Facebook и LinkedIn.