НАП и Агенция „Митници“ представиха кампанията си „Не сте сами“ на най-големия фестивал за тийнейджъри в Бургас

НАП и Агенция „Митници“ участваха с кампанията си „Не сте сами“ в Teen Boom Fest, който се проведе на 17 и 18 август в Бургас. На щанда, който беше позициониран в зоната на Супергероите, стотици деца и техните родители намериха повече информация за вредите от хазартната и наркотичната зависимост, получиха тест за самооценка за хазартна уязвимост, видяха как се тестват наркотици и си тръгваха с гривни с посланието на кампанията #НеСтеСами. Специалните посланици на каузата Торино и Пашата, и Иван Тишев се включиха, снимаха се с децата и им дадоха позитивен пример как музиката и спорта, а не зависимостите, правят живота усмихнат и пълноценен. 
"Не рискувай и не проигравай живота си!" бе посланието към повече от 16 000 младежи, посетили през двата дни Teen Boom Fest. Фестивалът се провежда с подкрепата на община Бургас и е единственият, фокусиран изцяло върху тийнейджърите, акцентирайки върху социално значими теми.
В подкрепа на децата и техните родители, за повече информираност по проблемите на хазартната и наркотичната зависимост, НАП и Агенция "Митници" ще продължат с инициативата "Не сте сами" чрез посещения в училища и поредица от събития, с които да достигнат не само до рисковите възрастови групи, а до широката общественост. 
Информация за кампанията може да следите в профилите на „Не сте сами“ в Tik-Tok и Instagram, каналите на двете приходни агенции в YouTube и Twitter (Х), в Rakuten Viber, в страниците на НАП във Facebook и LinkedIn, както и в официалната страница на приходната агенция.