Здравейте!
Собственикът на ЕООД иска да сключи договор за личен труд между него и ЕООД-то. Понеже не съм имал такъв случай досега, моля да споделите дали разсъждавам правилно:
1. Решение на ОС на ЕООД-то за сключването на договор със собственика за полагане на личен труд – условия, размер на възнаграждението.
2. Договор за личен труд – свободна форма, описват се детайлно задълженията на полагащото труд лице – няма да се покриват със задълженията му по управление и контрол, възнаграждението – 710 лева месечно. Трябва ли според вас да има и някаква длъжностна характеристика???
3. Всеки месец, прави се ведомостта – от 710 лева се приспадат дължимите осигуровки, които собственикът внася за собствена сметка, върху получената така данъчна основа – 10% данък по ЗДДФЛ, който се удържа и внася от ЕООД-то. Осигуровките собственикът ги внася през лична сметка, но когато е регистриран като СОЛ, в декларацията Окд-5 е посочено, че осигуровките се внасят чрез това ЕООД. Мисля че това е достатъчно, няма смисъл осигуровките да се внасят през разплащателната сметка на фирмата? Или греша?
4. Ежемесечно – декларация обр. 1, код 12, накрая се посочва обл.доход 710 лева и размерът на удържания данък. Тъй като фирмата няма други работници, следва ли да подава декл. 6 и в нея да посочва удържания данък по ЗДДФЛ, или следва собственикът да го декларира с неговата декл. 6? Аз мисля, че трябва ЕООД-то да подава д6, а собственикът при подаване на неговата д6 да НЕ включва и удържания му данък…
5. В края на годината – собственикът подава ГДД по ЗДДФЛ, доходът се посочва в раздела за трудови правоотношения. Попълва и справката за изравняване на осигурителния доход. Тук трябва ли да се включи и доходът от личния труд – според мен да, както и ако средномесечно полученият доход е над 710 лева – съответно се дължат за довнасяне и осигуровки?
6. ЕООД-то подава справката по чл. 73, ал. 6 – за доходи от трудови правоотношения.
Моля ви да ме коригирате ако нещо пропускам или греша!