1. Работя като социален педагог от 5 г. в социален дом. Тук почти всички се ползват по наредбата:
НАРЕДБА за определяне на видовете работи, за които се установява намалено работно време
Приложение № 1 към чл. 1 на ПМС № 267 от 12.12.2005 г., обн., ДВ, бр. 103 от 23.12.2005 г., изм. и доп., бр. 68 от 22.08.2006 г.
С изключение на социалните работници, администрация и поддръжка.
По длъжностна характеристика , работя със хора със умствена изостаналост, а не мога да ползвам тази наредба. Писах до инспекцията на труда и там ми отговориха , че работодателя решава, но могат да заведат административно производство, което на мен не ми е ясно,какво означава.
Какво бихте ме посъветвали Вие?
2.При неплатен отпуск може ли работодателя да откаже да повиши основната заплата на служител,който се е завърнал на работа, при положение , че на всички други служители имат това увеличение?
3. Какво се прави при отказ на работодател да изпълнява КТД- не даване на работно облекло и СБКО по КТД?
4.Може ли работодател да ни лиши за 3 месеца без работни заплати?
5.Моята заплата спрямо социалните работници е с 40 лв по-малко, как мога да разбера, това защо е така, а със със магистърска степен, а те със бакалавърска?
Благодаря за отговорите Ви предварително!!!!