KiK AIChat

KiK AIСhat e чат с изкуствен интелект, захранван от Chat GPT. Една от основните му функции е да събира и обработва огромен обем от данни, след което да ги представи под формата на отговори на въпроси или анализи. Важно е да се отбележи, че може да генерира неправилни или неточни отговори, ако не е правилно обучен. Затова най-правилното решение е да се обърнете към счетоводител или счетоводна кантора, преди да вземете решение за вашите лични или корпоративни финанси.

KiK AIСhat може да се ползва безплатно от регистрирани потребители в сайта. Тази услуга ще бъдe безплатна за определен период от време, в зависимост от натоварването и развитието на Chat GTP.

Статии от КиК

Абонамент 2024

Абонамент 2024

7426
Уважаеми потребители, Платформата е актуализирана и подготвена за работа за 2024 година. ➤ Препоръчваме да...
Статии от КиК (виж още)

Последно от форума

Сол болничен

38
здравейте, когато Сол е болничен 4 лесеца, сумата в колона 4 в декл. по чл. 50 нулева ли остава , няма осигурителен доход.

Продажба на жилище и Декл.почл 55

130
Благодаря за отговора. УФФ, и аз така смятам, ама много ме е яд,щото реално не е точно така ситуацията .Мисля си ,че много не би...

Втора дейност към фирма

71
Благодаря!

Отчитане на касовата наличност

75
В чл. 123 ясно е записано, че се декларират: 1. сумата на налични парични средства в касите; 2. размер на вземанията (включител...
Още от форума