Ето това се казва темичка! :yahoo:Всъщност, то си е направо тематика за нов форум! (каква екзотика имало в нашата професия - винаги може нова "картина" да те изненада "зад изкачения хълм")
Незнам защо, но на мен присантимана ми говори, че или става дума за бедно бюджетно предприятие с недостиг и в изпълнителския и в административния персонал или сме попаднали на новобогаташ с третокласно образование. Дано е първото, че лично аз на втория контингент за нищо на света не бих помагал.
Риторичният ми въпрос към автора на питането е: "Абе Вие месец Август ли обработвате вече, че норматива го изчислихте на 184 часа бе?!!!?
Ако сте нещо като училище (да речем), чийто директор притиснат от бюджета е освободил сезонният огняр, но времето тоя месец му е скроило лоша шега и титулярния ви е натрупал часовете - веднага му пуснете едно съвместителство като работник по двора или каквото измислите с норматив = на разликата от нарматива по основният ТД. Успех!
(Мисля, че с друго и в Стопанската академия - Свищов не биха могли да Ви помогнат)