Нова версия на сайта КиК Инфо и платен абонамент

12.04.2015, 01:31 67653 76

12.04.2015, 01:31
Публикации: 604 / 259
Администратор на сайта
Уважаеми потребители,

Сайтът КиК Инфо е с нова оптимизирана версия. В тази връзка, бихме искали да ви уведомим, че една част от изчислителните модули ще са достъпни само за потребители с платен абонамент. Промяната се налага, поради увеличения трафик и необходимостта от повече ресурси за поддръжката, развитието и актуализацията на сайта.

Разбира се, по-голямата част от нашите калкулатори остават безплатни за ползване, както и досега. Модулите, които не са безплатни са отбелязани със знак за абонамент AБ във всяко меню. Заявка за платен абонамент може да направите от меню Платен абонамент от тук.

Какви са новите възможности в сайта?

Ново Приложение за издаване Пътни листа
Чрез него можете лесно и удобно да попълните месечния си маршрут, фактурите за гориво и нормата на автомобила. Докато попълвате модулът ще пресмята и ще ви подсказва колко километра трябва да впишете в пътния лист, така че да съответства на подаденото гориво, каква е сумата на счетоводния разход и колко километри остават за изминаване с остатъка гориво. Подходящ е за фирми, които не обичат да попълват пътни листове и желаят възможно най-лесно да решат този въпрос.

Работа с шаблони
Можете да съставите шаблони на документи, които в последствие да зареждате в модулите. Намира се Профила на потребителя тук.

Фирмени данни
Вече можете да въведете фирмените данни веднъж, които досега въвеждахте в документите всеки път, като в последствие можете да ги избирате от падащи менюта. Предвидена и възможност за въвеждане на данни на лица. Намира се Профила на потребителя тук.

Отбелязване на статии
Възможност за отбелязване на статии по избор, които се сортират в индивидуално меню за всеки потребител "Моите любими статии от сайта". Важи и за безплатната регистрация.

Едногодишен безплатен абонамент получават най-полезните и активни членове на форума на КиК Инфо.

С пожелания за успех, приятна и ползотворна работа със сайта,
Екипът на КиК.БГ
#1 | 14.04.2015, 07:22
Публикации: 13123 / 2588
Поздравления за страхотната нова визия на сайта и за множеството подобрения и нови възможности !  :good:
Бих казала, че сайтът е на едно ново и по-високо ниво като възможности и начин на организация . Пожелавам на целия екип на КиК Инфо много успехи ! Благодаря за възможността , която ни предоставяте ползвайки Вашите продукти да пестим ценно време в работата си , да обменяме мнения в една толерантна атмосфера на дискусиите във форума ! Бъдете здрави и все така инициативни ! :give_rose:

#2 | 14.04.2015, 14:59
Публикации: 2 / 7
МНОГО СЪМ РАЗОЧАРОВАНА, ЧЕ МНОГО ОТ НЕЩАТА СА С ПЛАТЕН АБОНАМЕНТ , А ТЕ БЯХА МНОГО ПОЛЕЗНИ ЗА ВСИЧКИТЕ ВИ ПОТРЕБИТЕЛИ.
#3 | 14.04.2015, 16:40
Публикации: 3325 / 485
Нещата и сега са полезни, плащането е 6,67 на месец (като махнеш ДДСто). Това са 3 хубави кафета :)
Няма безплатен обяд и не е нужно да има.
#4 | 14.04.2015, 16:49
Публикации: 1323 / 93
Този сайт ми харесва много-и предишната версия и сегашната.В края на краищата всеки труд се заплаща.Ние също като работим искаме да ни се плати,така че това си е напълно нормално.
Само да попитам има ли  някъде указания за работа с шаблоните.Попълвам СИС за м.04.2015 и го запомних като шаблон,защото освен месеца всичко е еднакво.После попълвам за м.05.2015,но пак ми се изписва :През месец април 2015....
Та ако вече някой е успял да разгадае кое как става,да каже.
То и така не е проблем,че в компютъра всичко съм запаметила и само като напиша първата буква и излиза,но все пак ако има начин и това да си спестя,моля да кажете.
#5 | 14.04.2015, 17:06
Публикации: 1989 / 1653
Администратор на сайта
ditzve,
Изчислението при СИС е свързано с месеца и от там идва объркването.

При СИС е по-добре да се ползват предварително въведени данни за фирма и изпълнител по отделно, а не за цяла СИС. Защото, ако смените само месеца, без нищо друго (тоест сметките останат същите), и когато има промяна в % осигуровки или МРЗ, то данните по СИС може да се окажат неверни, защото е ползван шаблон със стар месец.

При всички случаи ще помислим за оптимизация по този въпрос и ще пуснем разяснение.
#6 | 14.04.2015, 17:28
Публикации: 6746 / 686
Поздравления за страхотната визия на сайта. Не съм успяла все още да разгледам всичко подробно, но съм сигурна, че сте работили в полза на потребителите си. С най-добри пожелания за много успешни проекти и доволни клиенти!В личен план на всички Вас желая здраве и късмет! Вярвайте, обичайте, прощавайте и на хората добро пожелавайте!
#7 | 14.04.2015, 17:41
Публикации: 6746 / 686
И сега нещо извън темата - погледнете калкулатора за самоосигуряващо се лице.
Сумата за ДЗПО е на реда на фонд Безработица, а за ЗОВ - на ДЗПО.
#8 | 14.04.2015, 17:46
Администратор на сайта
Благодаря ви, мили дами, за хубавите пожелания. :) Да се връщат двойно!

Пишете, ако забележите нещо нередно - реагираме веднага.
Оправихме го самоосигуряващия. Имаше разместване на текста в редовете.
#9 | 14.04.2015, 18:55
Публикации: 10949 / 1964
Относно визията на сайта:
Малко трудно се ориентирах какво и къде да натисна, но вече напредвам :) Не зная какво е продиктувало замяната на част от видимите бутони /например за редакция, за непрочетени теми и т.н./ да се вмъкнат в общ бутон със стрелка и падащо меню. Не смятам, че е по-удобно, но пък и не е кой-знае колко по-сложно. Ще му свикнем :)
Не ми харесва, че полетата "Последни теми", "Последно в Новини" и "Общ чат" са преместени отдолу под темите. Полето в дясно така и така е празно. Защо не върнете въпросните полета отново там. Смятам, че предишното място беше по-удобно за следене на темите. 
И още нещо - наименованието "Общ чат" е малко безлично. "Говорилня" предполага по-приятелски разговори и по-непринудено общуване.

ПП Няма да хваля направеното. То се вижда. Наблягам на недостатъците, за да стане още по-добре.
#10 | 14.04.2015, 19:15
Публикации: 629 / 129
ХХХХХ,

Бихте ли натиснали F5 няколко пъти, за да видим дали ще се уравновесят двете колони в ляво и дясно и нещата да си дойдат по местата.
#11 | 14.04.2015, 19:27
Администратор на сайта
Дайте наколко пъти F5, за да се опресни новата визия на форума. Подозирам, че нещо е накеширало при Вас и затова виждате последни теми долу. Те са в дясно където си бяха и преди. Пишете всичко, което смятате, че не Ви харесва. Няма да се обидим. :)  Ние много дълго обсъждахме какво и как да променим, така че визията да е по-изчистена.

Ще прикача снимка малко по-късно как трябва да изглежда нормално подредбата във форума, за да сравним.
#12 | 14.04.2015, 19:33
Публикации: 72 / 7
[q :blink:uote author=nana link=topic=14456.msg86344#msg86344 date=1429012777]
МНОГО СЪМ РАЗОЧАРОВАНА, ЧЕ МНОГО ОТ НЕЩАТА СА С ПЛАТЕН АБОНАМЕНТ , А ТЕ БЯХА МНОГО ПОЛЕЗНИ ЗА ВСИЧКИТЕ ВИ ПОТРЕБИТЕЛИ.
Аз също, не го очаквах.
[/quote]
#13 | 14.04.2015, 19:36
Администратор на сайта
Относно визията на сайта:
....
Не ми харесва, че полетата "Последни теми", "Последно в Новини" и "Общ чат" са преместени отдолу под темите.

Значи "Последни теми", "Последно в Новини" и "Общ чат" са в дясно, а не отдолу под темите.

Кликнете на картинката, за да я уголемите и да видите как трябва да изглежда визията на форума. И ако не е така при Вас, то пишете, за да търсим решение.
#14 | 14.04.2015, 19:53
Публикации: 260 / 62
Старата версия по ми допадаше, чисто визуално или просто е нужно време да свикна с новата. За мен  по важно от подредбата е съдържанието и добрия тон да се запазят  в КиК Инфо
#15 | 14.04.2015, 21:33
Публикации: 333 / 40
Не ми допада ценообразуването.Аз лично ползвам само калкулаторите за стаж /не защото няма с какво друго да го сметна, а по навик/ и не мисля да платя абонамент само за тях. Според мен по-удобно би било да се плаща за калкулатор  с SMS диференцирано, но вие си знаете   :smile1:
#16 | 14.04.2015, 22:08
Публикации: 905 / 136
Бихте ли натиснали F5 няколко пъти, за да видим дали ще се уравновесят двете колони в ляво и дясно и нещата да си дойдат по местата.

Получава се с неколкократно натискане на F5 , а до този момент наистина тези колони ми бяха отдолу - добре, че прочетох тука написаното.
Успех !
#17 | 14.04.2015, 22:33
Публикации: 10949 / 1964
Да. И аз се оправих с  F5.
Сега вече наистина е добре
:)
#18 | 15.04.2015, 07:53
Публикации: 1739 / 212
И при мен вече е вдясно. :good:
#19 | 15.04.2015, 10:36
Публикации: 2027 / 258
Поздравления за новия облик на сайта ! На мен ми харесва и бързо се свиква с нововъведенията :) Желая много успехи и много нови потребители :)
Последни Теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група