как точно триете редове - примерно в актива има сума, но в пасива на този ред няма. Нещо не мога да го наглася:(
delphine да проверим дали схванах - в активи има сума, в пасива няма съотвенто измествам редовете в пасива нагоре и пиша следващата статия по която имам сума / ако правилно съм разбрала. Запазвам ли наименованията на разделите ако са нулеви или минавам примерно от А на В и преименувам В на Б? "
Здравейте, за ЕООД-та, микропредприятия, част от група предприятия , подлежаща на одит, какво трябва да се публикува - съкратен баланс и ОПР, доклад за дейността, доклад на одитор, а Приложение необходимо ли е или може без?
Актива ще е по-дълъг /има повече цифри/ от пасива. След последната цифра в пасива оставям празни редове така, че "Сума на актива" да е на един ред със "Сума на пасива".
Ох, честно да ти кажа вече ме избива на смях /от нерви сигурно/ По-лесно направих баланса, отколкото сега да го "накипря" за публикуване:)
Може без приложение, ако ЕООД-то не е инвестиционно дружество и финансово холдингово дружество, категоризирано като микропредприятия...[/i]