Сори, сигурно сте прочели всичко, но акъла Ви през време на четенето е бил другаде явно.
Обадих и се на 20-08-2012, че когато идва да носи 28 лева. Нарочно и се обадих/не вярвам някой да няма в себе си 28 лева - но не искам да ми излизат с номера, че нямат 28 лева в себе си, само и само да не платят веднага когато им поискаш/. Очаквах подобна реакция от нея/ в смисъл че ще се консултира, и ще разбере, че трябва да и удържим 28 лева/. Така и стана.
Вече сме 12-09-2012 лицето не се появява още. Отговорете си защо.
Скивйте, платихме и над 4000 лева накуп. Трябвало е да удържим само 28 лева. Не сме го сторили. Кой е виновен в случая няма значение. Важното е, че е трябвало да ги удържим. Всичката и претенция към нас си стои/ подала е молба/. Защо не идва да си "вземе" другите неща от претенцията/УП2 , УП3 и т.н./. Разликата от общия случай е, че аз и се обадих да носи 28 лева.
Когато някой ти е платил над 4000 лева, и вследствие на грешка не са ти удържали само 28 лева, би трябвало без никакво цупене да ги върнеш. Незаконно получени пари трябва да се върнат....иначе счетито, ще трябва да се бръкне ако фирмата реши да бъде изрядна към бюджета.
Още веднъж сори, но четете бавно и внимателно/не по диагонал/. Аргументите ми са подплатени с членове от нормативни текстове. Не е голо отрицание на противоположните аргументи.