Електронна поща за счетоводна кантора

Днес в 16:05 63 1

Днес в 16:05
Публикации: 15 / 4
Здравейте.
От 20 години ползвам електронната поща на b-trust. На тази ел.поща получавам съобщения от НАП, НОИ, НСИ, Търговски регистър и други за немалко клиенти.

Наскоро получих съобщение, че считано от от 01.01.2027 г. поддръжката на пощенските кутии с домейн @b-trust.org се преустановява.

Т.е. до края на годината трябва да си направя нова ел.поща. "Борика"АД препоръчват и да се преиздаде електронния подпис, защото пощата b-trust е вписана в него.

Помня, че преди 20 години, когато избирах каква електронна поща да си направя, имаше някакви изисквания към самата поща, за да може да се работи с НАП /мисля, че беше да поддържа POP3 и IMAP, може и да греша/. Потърсих в нет-а какви са техническите изисквания в момента, но не успях да намеря инфо.

Та това ми е въпроса : Какви електронни пощи ползвате за кореспонденция с НАП - за получаване на съобщения, за получаване на линкове за активиране, за получаване на документи, издадени от НАП и т.н.-всички действия, които се извършват от счетоводител.

Бихте ли ми препоръчали каква поща да си направя. Даже бих предпочела да е платена.
Всъщност пощата на b-trust си е платена и съм си я плащала през всичките години. И доста неприятно ме изненадаха.

Благодаря
#1 | Днес в 16:40
Публикации: 10866 / 1936
И абв.бг става
Последни Теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група