Получаване на плащания чрез Stripe от ЮЛ, което не е електронен магазин

Днес в 11:10 48 3

Днес в 11:10
Публикации: 138 / 1
Здравейте,

дружеството ни извършва услуги и  получава плащания през страйп, но не е електронен магазин. Страйп е само начин на разплащане. Разполагаме с касов апарат и регистрираме фискален бон за всяка продажба. Плащането е неприсъствено, съответно не успяваме да спазим изискването касовия бон да се издаде в момента на плащането, а за постъпили плащания например на 01.10 в 23ч, ще издадем бона на 02.10 в 10ч
Правилно ли е това?
Чета за одиторски файл, но той се подава доколкото разбирам само от електронните магазини. Чета също за електронна касова бележка,  тук не ми е ясно в кои случаи се издава
благодаря
#1 | Днес в 11:38
Публикации: 976 / 92
Привет,

Това е вариантът за издаване на фискален бон, който сте описали, когато има неприсъствено плащане, а търговският обект не работи (за онлайн магазини).
#2 | Днес в 11:42
Публикации: 138 / 1
Не ви разбирам много добре. Ако съм електронен магазин, не трябва ли одиторски файл да подавам?
А в моя случай като не съм ел магазин?
#3 | Днес в 11:56
Публикации: 976 / 92
Не ви разбирам много добре. Ако съм електронен магазин, не трябва ли одиторски файл да подавам?
А в моя случай като не съм ел магазин?
Ако електронният магазин има фискално устойство, не подава одиторски файл. А къде получавате плащанията? Имате офис? Не се разбира. Хем имате плащания извъвн стандартно работно време, хем не сте онлайн магазин?
Последни Теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група